Sprekers

Erik Peekel

Erik Peekel

Erik Peekel is één van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland. Hij voelt zich thuis in elk onderwerp en hij betrekt de deelnemers actief bij uw programma. Hij creëert direct de juiste sfeer en zorgt ervoor dat iedereen met praktische ideeën naar huis gaat.

 
Peter Hoogstraten

Peter Hoogstraten

Peter is landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen bij de Belastingdienst (spreekt op persoonlijke titel). Na zijn studie fiscale economie is Peter belastingadviseur geweest. Daarna is hij gaan werken voor de Belastingdienst in de (inter)nationale loonheffingenpraktijk. Nu is Peter landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen. Ook is hij docent bij het Register Belastingadviseurs, medewerker van Vakstudie Nieuws en spreekt hij op congressen, studiedagen en seminars. Van zijn hand verschenen boeken over de werkkostenregeling (2015) en de Wet DBA (2017).

 
Marinda van Harskamp

Marinda van Harskamp

Marinda van Harskamp is boekhoud professional met tientallen jaren internationale ervaring binnen het vakgebied. Als Global Finance Stream Leader bij IKEA Group is ze verantwoordelijk voor meerdere internationale projecten en opdrachten met betrekking tot het ontwerp en inrichting van de boekhoudfunctie. Naast haar vaktechnische rol is ze ook gediplomeerd trainer en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Auteur van het boek 'Accounting Architecture Model'.

 
Marjol Nikkels

Marjol Nikkels

Marjol is specialist sociale zekerheid en directeur van CS Opleidingen. CS Opleidingen is in 2009 opgericht als antwoord op de vraag naar hoogwaardige praktijkopleidingen, gericht op het verkrijgen van regie op de grote geldstromen in de sociale zekerheid. Met name waar het gaat om verzuim en arbeidsongeschiktheid. Marjol staat bekend om haar grote praktische kennis van sociale wetgeving en inkomensverzekeringen. Ze geeft les, spreekt geregeld op congressen en schrijft artikelen voor vaktijdschriften. Ook heeft ze diverse boeken geschreven over haar vakgebied.

 
Carola van Vilsteren

Carola van Vilsteren

Carola heeft fiscaal recht gestudeerd en is directeur van Van Vilsteren BTW advies. Zij houdt zich bezig met advisering op het gebied van btw, het in kaart brengen van btw-risico's en implementeren van btw in bedrijfsprocessen. Carola is als auteur verbonden aan cm: en spreekt regelmatig op diverse seminars en webinars.

 
Sanne Blauw

Sanne Blauw

Sanne Blauw (1986) is econometrist. In 2014 promoveerde ze bij de Erasmus School of Economics. Voor haar proefschrift ‘Well-to-do or doing well?’ deed ze onderzoek naar geluk, inkomensongelijkheid en vertrouwen. Ze schreef eerder artikelen voor ViceVersa, OneWorld Online, Oikocredit en haar eigen blog Out of the Blauw en schrijft op dit moment onder meer voor De Correspondent.

 
Michel LaHaye

Michel LaHaye

Michel Lahaye is trainer bij AVK Innovatie > Training > Advies. Een echte didacticus met bedrijfskundige ICT affiniteiten. Hij heeft uiteenlopende ICT implementatietrajecten helpen ontwikkelen en uitvoeren in zowel binnen- als buitenland. Michels sterkste competenties zijn organisatiesensitiviteit, klantgerichtheid, flexibiliteit en zijn passie voor het vak.

 
Tony De Jonker, Excel MVP

Tony De Jonker, Excel MVP

Tony is eigenaar van De Jonker Consultancy. Hij werkt meer dan 30 jaar met spreadsheets en heeft meer dan 100 applicaties gemaakt voor gerenommeerde bedrijven. Als financial business professional heeft hij bovendien meer dan 37 jaren werkervaring. Met ingang van 2015 is Tony benoemd tot Excel Most Valuable Professional. Hij geeft speciale Excel trainingen: Masterclass, Visuele Dasbhoards met Excel, Financiële planning met Excel, Efficiënt rapporteren met Excel, Excel Experience Day, Excel Expert Class en Amsterdam Excel Summit.

 
Friso de Jong

Friso de Jong

Friso: platform E-factureren, Keurmerk E-factureren en UBL Ketentest. Hij heeft enerzijds als doel e-factureren simpel te houden zodat het MKB hiermee haar voordeel kan doen. Anderzijds om de kwaliteit van e-factureren te waarborgen.Sinds 2004 heeft hij zich gefocust op e-factureren. Dat heeft geleid tot vele initiatieven (10), onderzoeken en publicaties (>100), presentaties (>250) en (blog)artikelen (>5500) in binnen- en buitenland. Hij heeft internationaal recht gestudeerd in Groningen Nederlands recht in Nijmegen en is als ICT jurist, juridisch adviseur en IE/ICT advocaat werkzaam geweest.

 
Peter Henneveld

Peter Henneveld

Peter Henneveld is bedrijfskundige, (systemisch) coach & bevlogen trainer. Peter begeleidt, ontwikkelt en ondersteunt organisaties, teams en individuen en is ervan overtuigd dat iedereen zijn potentieel ten volle kan ontwikkelen. Zijn kennis, eigen ervaringen, intuïtie en no-nonsense houding zet hij voor 100% in.

 
Frank Weijers

Frank Weijers

Frank Weijers is als proceskundige opgeleid in interventiekunde, transactionele analyse (TA), systemisch werk, Deep Democracy en corporate antropologie. Hij werkte bij een aantal onderwijsinstellingen als interim-directeur, leidde verschillende internationale projecten. Frank was opleider leiderschapsontwikkeling en groepsdynamica en werkt veel met (teams van) leidinggevenden. Frank is een veelgevraagd trainer en spreker en auteur van het net verschenen boek: ‘Ruimte – stop met onzin, doe wat de bedoeling is’

 

PE-punten

PE-punten/uren voor bezoek aan dit congres: RFM 6, SPD 6, NBA 6

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.